Nordic Garden

WORD

oppdragelse

 

Jeg kan ikke si hvor enig jeg er. Jeg forstår ikke disse foreldre som hevder man må begynne tidlig med oppdragelse på alt annet, men så overser de slike saker som dette. Jeg forstår ikke hvordan jenter skal lære fra tidlig barnsben av at å søke hjelp hos de voksne er nytteløse, de lytter ikke, tar ikke på alvor og forteller deg at -du- skal holde munn og bare finne deg i det, at -du- lager problemer med å ikke bare akseptere krenkelser, at -du- er nærtagende og ømskinnet og ikke forstår den egentlige meningen bak handlinger? Hvor er logikken i å fortelle dette til barna og brått gjøre det straffbart etter de er myndige? Om det ikke er lov å rive i hår, holde armer fast, være rå og brutal mot en jente når man er 18 kan det da ikke være OK når man er 5 heller. Og før alle menn der ute hisser seg opp over at det bare er gutter som ikke skal bruke vold så kan jeg med en gang svare at det er ikke OK fra en jente heller. Hverken som 5 år gammel eller 18. Eller 30.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.