22 juli 2011

 2011 ble Norge snudd opp-ned. I 2011 opplevde vi terror på nært hold. Jeg nekter si hans navn, for han selv fortjener ikke å huskes eller få oppmerksomhet. Dere vet jo alle hvem det er uansett. Det er ikke han jeg tenker på. Jeg tenker på 77 døde, deres familie og venner. Jeg tenker på 77 hvis liv ble avbrutt, hvis familier aldri blir den samme igjen.

Og selv om vi ikke selv mistet noen der, i regjeringskvartalet eller på utøya, så ble alles liv forandret på et vis den dagen. Og vi viste han feil. Vi holdt hender. Vi bar roser og lys. Og vi sang barn av regnbuen så himmelen løftet seg.

La oss gjøre det igjen. Hold en rose. Hold hender. Og syng. Syng for dem.

rosescandles

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.