Fisketur

Vi varmer opp til premiæren på fiskesesongen i Ljusnan. I dag gikk turen til Kullasjön og en runde rundt der. Hoftene hater meg litt etter 2km tur langs sjøkanten, noe som innebar klatring og myr, men det var utrolig koselig. Ingen fisk fikk vi, men vi fikk en ny venn som J døpte til Mr. Slurp! En sommerfugl av arten Sørgekåpe (tror jeg) var veldig intressert i den lilla lua med gul kant J hadde på seg, og etter en stund landet den helt enkelt på hånda hans (og min etterhvert) der snabelen kilte oss i en rivende fart mens den klatret rundt. Jeg tror rett og slett den slikket hendene våre! Jeg har aldri opplevd en sommerfugl gjøre dette, men jeg skulle vel gjette den er etter saltet på huden kanskje? Hvilken annen grunn skulle den ha for å lande, slafse rundt og så bare fortsette når den oppdaga det ikke var noen blomst? Uansett satt Mr. Slurp på hendene våre i tur og orden uten å være redd eller bry seg om at jeg (med hendene) faktisk ryddet sammen fiskesaker i ryggsekk og inn i bilen. Klart beveget jeg meg litt forsiktigere enn vanlig for ikke å skremme eller skade Mr. Slurp, men likevel skulle en jo tro den ville flyttet seg når jeg begynte å røre meg.

Nåvel, vi fikk til slutt lov å sette oss inn i bilen og reise hjem til en god middag!

IMG_20150509_135312

IMG_20150509_153410

IMG_20150509_160454

IMG_20150509_163433

IMG_20150509_163455

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.