Jeg planlegger videre

I og med at jeg har forsøkt meg på drivhus (noe som har strandet pga mangel på penger å kjøpe hjem vindu og lignende, samt ork og krefter, og ikke minst i fjor da hele sommeren var en sammenhengende dusj) og så gitt opp drømmen om å lage mitt eget skal jeg nå demontere den ramma jeg har laget. 

Der som drivhus-ramma står nå er det vel mest ugress og ingenting annet, så jeg må luke og renske opp ordentlig der. Jeg har lagt ned kantstein i forkanten og de skal jeg nå ta bort. Så kommer spørsmålet som automatisk dukker opp når noe forsvinner; Skal jeg ha noe der i stedet for, og i så fall hva?

Et bilde for å friske opp hukommelsen:

drivhus.jpgFuglemateren er ikke der lenger, men jeg har en jeg kjøpte på granngården med litt peanøtter og sånt hengende på, en temmelig dekorativ en. Spørsmålet er om det fortsetter å være der eller hva jeg gjør. Om jeg skal ha den tror jeg at jeg skal ha steinplater under den for å lettere rydde opp etter fuglene. 

Jeg har dividert og tenkt litt frem og tilbake. En mulighet er å flytte tujaen min litt lenger bort, jeg pleier ha julelys på den eller sukkertopp-grana mi og da passer det bra om tujaen står ved vaskeromsvinduet siden jeg tar strøm inn derfra. 

Mamma kom også med et tips om å ta gamle bildekk, male med en farge og stable de i høyden så man får et blomsterbed. Det kan jo bli trivelig, med fire dekk ved siden av hverandre og to eller tre i høyden? Det blir i så fall fire små separate bed der jeg kan plante noe, for eksempel rosebuska mi og litt blomster. Eller jeg kan sage dekkene i to og kante inn nesten hele det nakne området til et større firkanta bed. 

Jeg kan jo selvklart også bare plukke vekk ugress, planere ut det og strø gressfrø. Men da rekker jeg å måtte luke masse før høsten likevel. Jeg kan jo også gjøre det enkelt og kjøpe pallkrager for å lage blomsterbed :) Eller plantekasser også? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.