Oisann jeg handla vist litt..

Sånt skjer når man går inn på en dyrebutikk. Men vi er i behov av en kattedo til, siden det er fire puser i hus nå, og Mollie drikker svært mye og resultatet er at det tisses svært mye også. 

Jeg har bestilt meg hjem en såkalt PeeWee toalett! Prinsippet er enkelt. En dørslag-funksjon på over-dossen og et oppsamlingskar under. Trepellets oppe i selve dossen lar en større del av urinen renne rett gjennom til oppsamlingskaret, og det av pellets som treffes av urin suger det til seg og løser seg opp til sagflis. Når katten da krafser etter seg og går rundt i dossen ramler dette også ned i oppsamlingskaret. 
Resultatet? En kattedo som lukter ren sagflis hele tiden, og alltid er ren for kresne små puser. Foruten når de har gjort “stort”, og det kan plukkes vekk svært lett (om ikke Jewell er først ute med å ‘Hjelpe til’ >.< ) med en bit papir og slenges i do. Den er svært praktisk og veldig drøy siden kun sagflis tisset på forsvinner. Sagflisa som selges til PeeWee toalettene sies å være svært dyr, og at det er billigere å kjøpe forbrenningspellets i stedet. Jeg vurderer om jeg skal forsøke meg på en sånn sekk, for da får jeg 60 liter for litt over en femtilapp i stedet for fjorten liter for litt over en hundrelapp. Vi får se, jeg aner jo ikke om det vil fungere!
Jeg har erfaring av PeeWee fra før, vi har hatt denne dossen før. Jeg var dum den gangen og erstatta en sanddo med peewee, noe Ronja ikke satte pris på. Celine elsket den. Og jeg var enda dummere som solgte min, jeg husker ikke engang hvorfor. Jeg skulle aldri vært så dum som å selge den, vi kunne jo utmerket ha hatt den og en sanddo sammen.. Nå som vi har tre toaletter i hus med sand i, tillater jeg meg å skaffe en PeeWee igjen! Og vi har jo plass til å ha den, rett og slett!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.