Litt oppdatering!

Jeg har humpet rundt på krykker i en ukes tid, samt sovet på sofaen i to uker pga Celine som var syk. Jeg ville ha henne litt under oppsikt og stengte av soverommet så hun ikke kunne gjemme seg under sengen. Mandag for to uker siden tok vi blodprøver og sjekket leververdier, nyreverdier og diabetes og hun var fin på alle de prøvene. Så resten av blodet ble sendt avgårde for å teste for stoffskiftefeil.

Det var ikke nok blod for den testen, så onsdag forrige uke gikk pus og jeg til veterinær Gunnar igjen for en ny blodprøve, samt jeg krykket meg inn til legen for å sjekke foten min etterpå. Foten min har vi ingen god forklaring på enda foruten “betennelse i tåleddet, forstua tåledd, gikt eller artrose”, så jeg har fått dundermedisin som skal slå tilbake betennelser, gikt og artrose, og har tatt blodprøve for å se om det finnes sporstoffer av betennelse eller gikt der. Så får vi se.

wpid-DSC_0283.jpgCeline derimot viste seg å ha feil på stoffskiftet, og medisiner ble skrevet ut med en gang. Fredag fikk hun sin første tablett, og stor var min glede da hun allerede lørdag formiddag begynte å drikke og spise som om hun aldri har gjort noe annet. Riktignok ble jeg litt småbekymra for Mollie her i stedet, men antagelig har Mollie bare fått litt mageknip og løs mage da jeg fora med kattungemat i helgen, i dag er hun mye bedre og takket veldig gjerne i mot en skinkebit og en bit med tunfisk når jeg bød henne. Så nå ser det ut som det er på rette veien for Celine. Så langt har hun vært flink og svelget pillen sin, jeg tenkte jeg skulle ordne tabletten litt tidlig i kveld men nå luktet hun lunta og smøg lynfort under sengen. Får benytte anledningen neste gang hun stikker frem nesa. :) tror jeg skal ordne liten pilleboks som ikke lager så mye lyd når jeg åpner den med en pille i.

Utover det går dagene som de pleier. Jeg holder på med jobb, kikker lynfort innom hesten og ordner og styrer for å få i stand noe julegaver til folk og fe, har store og overdimmensjonerte planer om perfekt leilighet til jul, og må vel antagelig klare meg med “bra nok” som det pleier. Perfekt finnes ikke når man har katt, det lærte jeg første år med Celine, det er alltid en nyskjerrig pus som river ned noe, blir for langneset eller langpotet, eller som kjører rumperally bortover nyskurede gulv. For ikke å snakke om den flotte hårballen man finner midt på den fineste hvite juleduken ;) Men hvem bryr seg? :D Det var jo fint i det minste i fem minutter! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.